Думала виразка, а виявилась дитина: у Кам’янському фельдшер екстреної допомоги прийняв незвичайні пологи

У центральну оперативну диспетчерську службу (103) надійшов незвичайний виклик з міста Кам'янське о 12:57. Чоловік звернувся за швидкою допомогою для своєї дружини, яка скаржилася на болі в животі та здуття, - повідомляє завідувачка Кам’янської станції обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева

На виклик вирушила бригада з Центральної підстанції Кам'янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Бригаду складали фельдшер Дмитро Тропко та водій Михайло Комишний. 

Після прибуття виявилося, що жінка 20 років страждала від болей в животі зранку. Вона припустила, що це загострення виразкової хвороби шлунку. Жінка абсолютно відкинула можливість вагітності, але виявилося, що вона вже перебувала у пологах. Фельдшер швидко зреагував, прийняв пологи. На світ народилась здорова дівчинка, вагою 3 кг. Мати і новонароджена були доставлені до 9 пологового будинку у місті Кам'янське. Таким чином, трирічний малюк несподівано отримав маленьку сестричку, а батьки - другу дитину. 

Бажаємо їм здоров'я і миру. Нагадуємо, що екстрена медична допомога завжди на варті вашого життя і здоров'я!



Переглядів: 506
Поширень: 0

Останні новини