Відтепер вінничани можуть записатись до лікарів обласної лікарні імені Пирогова онлайн

Водночас ті пацієнти, які хочуть записати до лікаря через реєстратуру, можуть це зробити, як і раніше. 

Вінничани та гості області мають можливість записатися онлайн до лікарів Вінницької обласної клінічної лікарні імені М. І. Пирогова завдяки сервісу Health24. Все, що  потрібно зробити, - це вибрати відповідний медичний заклад і лікаря, визначити зручну дату та час прийому на веб-сайті: https://h24.ua/organizacia/3022-vinnycka-oblasna-klinichna-likarnya-im-mipyrogov/doctors.

"Ті пацієнти, які хочуть записати до лікаря через реєстратуру - можуть це зробити, як і раніше. Онлайн-запис не скасовує роботу реєстратури медичного закладу, а є альтернативним способом запису для пацієнтів, які обирають більш сучасний спосіб", - повідомляють в Health24. 

Для зручності на ютуб-каналі МІС HEALTH24 опублікували відеоінструкцію, яка допоможе вінничанам розібратися, як записатися на прийом до лікаря: https://www.youtube.com/watch?v=mmCMtQEvSRs

Окрім того, пацієнти отримують додаткові зручні онлайн сервіси, які полегшують їхній медичний досвід:

Відгуки (можливість ознайомитися з відгуками інших пацієнтів та поділитися своїм враженням від прийому); Електронний медичний кабінет (пацієнти мають доступ до історії своїх візитів, а також можуть записати на прийом дитину чи підопічного); Електронна медична карта (після першого прийому, в електронній медичній картці пацієнта будуть доступні власні медичні дані, такі як медичні записи, діагнози, алергії, щеплення, електронні рецепти та результати лабораторних досліджень. Невдовзі також буде доступна інформація про електронні направлення та рекомендації лікаря). 

Стосовно будь-яких запитань щодо запису до лікаря пацієнти можуть звернутися до реєстратури медичного закладу за номерами +38 (067) 194 82 59 або 0 (332) 77 31 00 або зателефонувати на гарячу лінію Health24 0 800 756 856 (безкоштовно з усіх мобільних операторів).



Переглядів: 891
Поширень: 0

Останні новини