КП «Вінницька транспортна компанія» відкриває вакансії для працевлаштування

У КП "Вінницька транспортна компанія" відкрита вакансія для кваліфікованих водіїв і тих, хто має бажання навчитися кермувати громадським транспортом. Компанія гарантує офіційне працевлаштування, своєчасну виплату заробітної плати та надає соціальні відпустки. Крім цього, в транспортній компанії діє сильна профспілкова організація, що захищає інтереси своїх працівників, - повідомляє міська рада.

Співробітникам Вінницької транспортної компанії також гарантується:

формений одяг; оплачувана щорічна та додаткова відпустка; оплачувані листи тимчасової непрацездатності; страховий стаж; пільговий стаж; за необхідності передбачене місце в гуртожитку.

Для керування муніципальним автобусом обов'язково потрібно мати водійське посвідчення категорії "D". Проте, для тих, хто не має досвіду у керуванні трамваєм чи тролейбусом, але має бажання приєднатися до великої компанії, яка здійснює пасажироперевезення у Вінниці протягом 110 років, доступна система навчання та підтримки нових фахівців.

За більш детальною інформацією можна звернутись у відділ кадрів КП «Вінницька транспортна компанія», який знаходиться за адресою Хмельницьке шосе, 29. Особисті зустрічі з громадянами проводять з 8.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00. Також для консультації можна звернутись за номером 67-10-22.



Переглядів: 2703
Поширень: 0

Останні новини