"Двічі в одну річку не увійдеш, а шість- так": вінничанин вшосте додумався обікрасти один і той же магазин

Вінницька поліція повідомляє, що вони встановили та затримали правопорушника, який неодноразово обкрадав магазин в обласному центрі. Також ідентифікували чоловіка завдяки записам з камер відеонагляду та встановили місце його перебування. Тепер йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Повідомлення про крадіжку з магазину по вулиці Заболотного поліцейські отримали від працівників торговельної мережі. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили та затримали правопорушника. Ним виявився 31-річний вінничанин.

Надалі з’ясувалось, що фігурант кілька разів заходив до приміщення магазину та щоразу викрадав товар з полиць.

Слідчі Вінницького районного управління поліції встановили причетність зловмисника до 6 епізодів крадіжок із магазину.  Правоохоронці перевіряють причетність фігуранта до вчинення інших майнових злочинів на території обласного центру.

Правопорушник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Наразі слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні злочинів. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За цими фактами слідством розпочато досудові розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 782
Поширень: 0

Останні новини