На Вінниччині раніше судимий чоловік двічі обікрав людей у потязі

40-річний раніше судимий за майновий злочин зловмисник наприкінці вересня вчинив крадіжку майна пасажирки потяга сполученням «Ужгород-Київ». Причетність чоловіка до крадіжки довели 6 жовтня працівники Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції під час досудового розслідування, розпочатого за фактом вчинення ним аналогічного правопорушення. Днями правопорушник обікрав пасажира потяга сполученням "Рахів-Київ". Чоловік затриманий в процесуальному порядку.

До поліції з повідомленням про крадіжку сумки з особистими речами, коштами та документами до поліції звернулася 22-річна потерпіла, пасажирка потяга сполученням «Ужгород-Київ», жителька м. Київ. 

За словами начальника Відділу поліції № 1 Вінницького райуправління поліції Юрія Голуба, в ході досудового розслідування, розпочатого за фактом вчинення 40-річним мешканцем с. Пултівці Вінницького району крадіжки з потяга сполученням «Рахів-Київ», правоохоронці отримали інформацію про причетність зловмисника до аналогічної крадіжки з потяга сполученням «Ужгород-Київ». У вчиненому чоловік зізнався. 

Наразі правопорушник затриманий і поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За цими фактами розслідуються провадження, розпочаті за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 8-ми років. Слідчі дії тривають.



Переглядів: 595
Поширень: 0

Останні новини