Вплав на надувних колах: прикордонники затримали 13 осіб при спробі незаконного перетину кордону

Протягом останньої доби, прикордонники з Мукачівського загону зупинили 13 осіб, які спробували незаконно перетнути кордон з країнами Європейського Союзу.

За інформацією, отриманою від співробітників оперативно-розшукового відділу, прикордонний патруль з відділу "Косино" виявив та затримав шістьох осіб, які були мешканцями Закарпаття, на відстані 300 метрів від кордону з Угорщиною.

Сьогодні вранці військовослужбовці відділу "Лужанка" затримали ще чотирьох жителів Закарпаття, які мали намір незаконно перетнути кордон між Україною та Угорщиною. Фотопастка зафіксувала цих порушників у момент їхнього переміщення.

Також, на кордоні з Румунією, прикордонний наряд від відділення "Великий Бичків" зупинив двох братів із Буковини. Ці чоловіки мали намір перепливати річку Тису. Для цього вони взяли дитячі надувні круги, припасли гроші та сміттєві пакети для упаковки свого майна. Їхнім пунктом призначення була Польща.

Ще одного "мандрівника" затримали прикордонники відділу "Тячів." Цей порушник закону є мешканцем Донеччини і прибув на кордон на таксі. Чоловік відкрито визнав свої наміри незаконно перетнути кордон.

Всі троє "плавців" не мали жодного уявлення про те, наскільки складним може бути подолання обраного ними шляху.

Для з’ясування усіх обставин та складання протоколів про адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», затриманих доставили до прикордонних підрозділів,- Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.



Переглядів: 656
Поширень: 0

Останні новини