У Тульчинському районі під час конфлікту чоловік застрелив односельця

На місці злочину, який стався ввечері 3 жовтня в селі Суворовське, слідчі й криміналісти обласного главку та місцевої поліції провели всі необхідні процесуальні дії. Наразі 39-річний зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Знаряддя злочину, гладкоствольна мисливська рушниця, вилучена. Досудове розслідування триває.

Інформацію про злочин поліція отримала від жителів села, які почувши постріл, прийшли до подвір’я і побачили наслідки суперечки. Причетного до вбивства господаря будинку, працівники поліції затримали на місці злочину.

За попередньою інформацією, 39-річний затриманий та 41-річний потерпілий, житель цього ж села, спільно відпочивали. Між чоловіками виникла суперечка в ході якої господар вистрілив в односельчанина.

Від отриманих травм він помер до приїзду медиків. Поліція встановлює законність зберігання вилученої зброї.

Вирішується питання, щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому на період досудового розслідування запобіжного заходу – тримання під вартою.

За вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, затриманому загрожує до 15 років ув’язнення.



Переглядів: 539
Поширень: 0

Останні новини