"Стрільба – це мистецтво контролю та впевненості": МК ДЮСШ «Вінниця» проводить набір на безкоштовні заняття зі стрільби

Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Вінниця" анонсує можливість безкоштовного вступу на тренування зі стрільби по рухомій мішені та стрільби з пістолета для дітей віком від 10 до 14 років. Ці заняття відбудуться в спортивному тирі, розташованому на території ліцею № 22 за адресою: вул. Данила Нечая, 21. Для підтримки та розвитку спортивного потенціалу дітей працюватимуть досвідчені тренери та визнані спортсмени, такі як Майстри спорту міжнародного класу Валентина Гончарова і Людмила Василюк, - повідомляє міська рада.

«Стрільба кульова – це не лише спорт, а й шлях до самовдосконалення та справжньої дисципліни. У нашому колективі ми не лише навчаємо дітей майстерності стрільби, а й допомагаємо їм рости як особистостям. Стрільба – це мистецтво контролю та впевненості й ми разом розвиваємо ці якості. Також на заняттях діти знаходять собі вірних та щирих друзів», – говорить тренерка МКДЮСШ «Вінниця» Валентина Гончарова.

Також вона зазначила, що у дітей, які вправно тренуються та показують результати є реальна можливість потрапити до основного складу збірної України.

«В умовах спортивного навчання діти отримують навички безпечного використання зброї. Загалом, кульова стрільба – це спорт, який сприяє розвитку фізичних, ментальних та соціальних навичок. Вона відкриває двері до захопливого світу спорту», – додала Людмила Василюк.

Для запису та отримання додаткової інформації, звертайтеся за телефонами:

063 104 30 63 - Людмила Василюк  098 795 50 30 - Валентина Гончарова.



Переглядів: 554
Поширень: 0

Останні новини