Заховалися у причепі вантажівки: прикордонники Вінниччини затримали шістьох чоловіків

Шість людей, які намагалися незаконно виїхати до Молдови затримали прикордонники з Вінниччини. Вони їхали у причепі вантажівки, котру супроводжував легковик.

Пасажири – жителі Донецької, Дніпропетровської та Одеської областей. Усі вони підлягають призову. Тому із проханням допомогти виїхати з країни звернулися до так "перевізників", який знайшли через закритий телеграм-канал. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України

Коштував трансфер за кордон для чолвіків від 4000 до 5000 доларів. Їм дали вказівку прибути до Одеси, де зустріли та заховали в причепі вантажівки. Організатор здійснював супровід на легковому автомобілі.

На транзитній ділянці дороги "Маяки – Удобне" автомобілі оперативники Подільського та Білгород-Дністровського прикордонних загонів, які й запобігли незаконному виїзду.

Наразі повідомлено Національну поліцію та відкрито кримінальне провадження за ст.332 Кримінального кодексу України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Стосовно осіб, які намагалися незаконно потрапити до Молдови, складено протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".



Переглядів: 4308
Поширень: 0

Останні новини