Підтримка військовослужбовців: гуманітарний штаб передав автомобіль на передову

Однією з основних пріоритетних завдань Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу є підтримка військовослужбовців. Сьогодні, 14 вересня, Павло Яблонський, секретар Вінницької міської ради, та Вячеслав Соколовий, голова Вінницької обласної ради, разом з координаторами штабу вручили ключі від нового автомобіля нашим захисникам. Цей автомобіль був придбаний за рахунок коштів, зібраних депутатами Вінницької міської ради. Ця техніка буде корисною для підсилення прикордонників, які стоять на сторожі наших кордонів.

Павло Яблонський, секретар Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, відзначив, що це вже не перший раз, коли Штаб передає автомобіль захисникам та захисницям на передову.

«Депутати міської ради долучились до збору коштів на цей автомобіль. І це вже не перша автівка, яку гуманітарний штаб і наша команда передала військовим. Оборонці вдячні нам за це, а ми вдячні їм за те, що вони роблять для збереження суверенітету нашої країни», – зазначив Павло Яблонський.

Вячеслав Соколовий, голова Вінницької обласної ради і співзасновник Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, висловив важливість підтримки наших військовослужбовців і підкреслив, що це є головним пріоритетом.

«Для нашого Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу головним пріоритетом є підтримка Збройних Сил України та допомога військовим. Таке завдання ставить Володимир Борисович Гройсман. Сьогодні вчергове передали автомобіль, який допомагатиме нашим захисникам нести службу і виконувати завдання», – зазначив Вячеслав Соколовий.

Військовослужбовець Андрій висловив свою вдячність за автомобіль і підкреслив, що це буде дуже корисно в умовах, коли мобільність, особливо для прикордонників, стає критично важливою.

Депутат Вінницької міської ради, Олександр Педорченко, відзначив, що військові часто звертаються з запитами щодо прохідних автомобілів, особливо в умовах погіршення погодних умов, коли їм доводиться переміщуватися по поганих дорогах і бездоріжжю.

Не можемо не згадати, що на минулому тижні міський голова Сергій Моргунов передав черговий автомобіль бійцям одного із батальйонів Української добровольчої армії, кошти на який зібрали депутати Вінницької міської ради у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Для довідки

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб було створено у березні 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового з метою подолання викликів, які поставила перед Україною війна. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.



Переглядів: 578
Поширень: 0

Останні новини