Стрілянина в Дніпрі: жінці, яка перебувала у автівці готують підозру. Журналісти дізнались, хто вона

Журналістам вдалось встановити ім’я жінки, яка перебувала в автівці за кермом Jaguar у Дніпрі, повідомляє проєкт "Схеми" від "Радіо Свобода" із посиланням на власні джерела в МВС.

Правоохоронці готують підозру жінці, яка була причетною до події в Дніпрі, де патрульний поліцейський смертельно поранив чоловіка. Їй можуть інкримінувати посягання на життя працівника правоохоронного органу. 

За даними джерел «Схем» в МВС, наразі правоохоронці готують жінці підозру за 348 статтею Кримінального кодексу – «посягання на життя працівника правоохоронного органу». Ця стаття передбачає покарання до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Журналістам вдалось встановити ім’я жінки, яка перебувала в автівці за кермом Jaguar у Дніпрі. Це – 22-річна Тетяна Патинка. Також у соцмережах «Схеми» знайшли її фотографії.

Нагадаємо, ввечері 29 серпня, з'явилося повідомлення щодо стрілянини за участі поліцейських у місті Дніпро. Внаслідок інциденту загинув чоловік.

Як свідчать камери спостереження, водієм виявився місцевий підприємець 38-річний Джумбері Джумберович Сілогава. Чоловік був батьком двох синів та мав бізнес у Дніпрі та області. Під час інциденту чоловік в авто перебував із жінкою та двома дітьми. Одночасно з цим з’явилось припущення, що то була його дружина. 

Проте ексдружина загиблого чоловіка Наталія Сілогава заявила, що в автівці перебувала не вона, а його коханка.

За даними джерел «Схем» у правоохоронних органах, Джумбері Сілогава неодноразово порушував правила дорожнього руху. За період з 2018 по 2022 роки складено 12 протоколів через різні порушення ним ПДР, зокрема, перевищення швидкості, керування без посвідчення водія та рух під заборонені знаки.

Дружина вбитого Сілогави, на яку оформлено авто та чиї діти були в машині, відмовилась коментувати журналістам дії поліції.

Фото: Радіо Свобода


Теги: кримінал

Переглядів: 2980
Поширень: 0

Останні новини