З маячками та спецсигналами: у Вінниці поліція допомогла медикам госпіталізувати жінку, у якої відірвався тромб

«Допоможіть, у жінки обірвався тромб!» - з таким проханням звернувся чоловік до поліції Вінниці. Правоохоронці допомогли медикам безперешкодно доставити пацієнтку до кардіоцентру, пише пресслужба ГУНП у Вінницькій області. 

28 серпня до поліції із проханням допомогти безперешкодно дістатися до лікарні звернувся чоловік жінки, яку госпіталізували медики. Заявник повідомив, що його дружина має проблеми із серцем, тому їй потрібно терміново дістатися до медичного закладу.  

Працівники групи швидкого реагування відділу поліції № 3 Вінницького райуправління виїхали на зустріч швидкій та з маячками і спецсигналами допомогли жінці якнайшвидше дістатися до кардіологічного центру, де їй надали допомогу. Поліцейські супроводжували пацієнтку в кареті швидкої медичної допомоги та сповіщували учасників дорожнього руху про те, що потрібно зайняти праву смугу. 

Згодом чоловік пацієнтки зателефонував на спецлінію 102 та подякував поліцейським за врятоване життя.

Медики потисли руку поліцейським за оперативність та супровід. Завдяки цьому жінку вчасно транспортували до лікарні, адже кожна хвилина мала значення.



Переглядів: 526
Поширень: 0

Останні новини