Вінницькі сім’ї отримали гуманітарну допомогу від міського центру соціальних служб та міжнародних партнерів

Сьогодні, 18 серпня, вінницькі сім’ї, які стоять на обліку у Вінницькому міському центрі соціальних служб, отримали гуманітарну допомогу. Її надали міжнародна організація ЮНІСЕФ та БФ «СОС Дитячі містечка України». Набори з матрацом, подушками, рушниками та постільною білизною отримали близько 60 осіб.

«У жовтні 2022 року Вінницька міська рада уклала договір з міжнародною благодійною організацією ЮНІСЕФ та БФ “СОС Дитячі містечка України”. З того часу ми постійно отримуємо гуманітарну допомогу та видаємо людям, які її найбільше потребують. Це люди, які знаходяться в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщені особи, сім’ї Захисників і Захисниць, багатодітні сім’ї, опікуни і піклувальники», – розповіла директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Сьогоднішній гуманітарний вантаж – це також співпраця Вінницького міського центру соціальних служб, ЮНІСЕФ та БФ «СОС Дитячі містечка України» і «Дитячої точки Спільно Вінниця», що знаходиться за адресою вул. Космонавтів 30, 3 поверх, 304 кабінет. Як розповіла фахівчиня соціальної роботи в організації Наталія Нагорняк, в їх просторі можуть безкоштовно отримати послуги родини переселенців, військових, багатодітні сім’ї. Там з ними працюють педагоги, психологи, юристи.

Вінничани дякують за допомогу та роздивляються, що сьогодні отримали. Галина Цапліна, яка прийшла сьогодні з онуком, каже: «Це і моральна, і матеріальна підтримка для нас. Матрац постелимо на диван, а на зекономлені кошти купимо велосипед на день народження для онука». Пані Галина – опікун хлопчика і дівчинки, які є її онуками.

Нагадаємо, Вінницький міський центр соціальних служб є закладом, що проводить соціальну роботу з особами/сім’ями, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах, і надає їм соціальні послуги.

Звернутися можна за адресою: вул. Соборна, 50, каб.101 (громадська приймальня). Телефон: 67-04-60. Або до «Дитячої точки Спільно м. Вінниця» за телефоном 098 841 18 87.



Переглядів: 619
Поширень: 0

Останні новини