Місіонери «Карітас-Спес» роздали продуктові набори одиноким вінничанам 70+

17 серпня самотні та малозабезпечені пенсіонери Вінниці отримали благодійну допомогу. Пакунки з найнеобхіднішим роздали представники релігійної місії «Карітас-Спес». Таку допомогу надають вже вчетверте за 2023 рік.

Підтримку сьогодні отримали близько 50 осіб. Вони перебувають на обслуговуванні у Вінницькому територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

«Це вже не вперше, коли місіонери «Карітас-Спес» допомагають нужденним пенсіонерам. З релігійною місією Терцентр понад 3 роки тому уклав меморандум. В межах співробітництва «Карітас-Спес», в міру своїх можливостей, підтримує вінничан віком 70+», – розповіла директорка Вінницького територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

У пакунку, який отримали літні люди, найнеобхідніші продукти харчування та гігієнічні засоби. Зокрема, чай, борошно, крупи, печиво, томатна паста, олія тощо. Роздав комплекти та поспілкувався з вінницькими бабусями та дідусями директор релігійної місії «Карітас-Спес Вінниця» Римсько-католицької Церкви Євген Маркевич.

«Я вже вдруге отримую благодійну допомогу від благодійників Карітас. Спасибі волонтерам і всім людям, хто допомагає нам. Це дуже важливо, особливо в нинішніх складних умовах», – зазначила отримувачка соціальних послуг відділення соціальної допомоги вдома Галина Іванівна.

Для отримання соціальних послуг натуральної допомоги необхідно подати заяву на ім’я директора департаменту соціальної політики за адресою вул. Соборна 50, громадська приймальня, кабінет 101.



Переглядів: 598
Поширень: 0

Останні новини