У Вінниці продовжили термін додаткової реєстрації кандидатів на участь у Програмі “Муніципальне житло”

Наразі у Вінниці триває додаткова реєстрація кандидатів на участь у Програмі “Муніципальне житло”. Об’єктом будівництва є десятиповерхівка на вулиці Привокзальній, 30. 20 липня на виконкомі затвердили рішення про продовження терміну до 4 серпня.

“Майбутня десятиповерхівка на Привокзальній за час повномасштабного вторгнення стала третім об’єктом у Вінниці, який зводять у межах Програми “Муніципальне житло” За проєктом, будівля буде зведена за монолітно-каркасною технологією, важливо, що будинок буде енергоефективним. Крім того, там буде облаштований підземний паркінг, розрахований на 74 автомобілі. Власне, його функціонал матиме подвійний характер, адже там можна буде сховатися у разі повітряної небезпеки”, - розповідає заступниця директора департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Наталія Павленко.

З деталями про ІХ об’єкт Програми можна ознайомитися тут: https://www.vmr.gov.ua/munitsypalne-zhytlo.

Нагадаємо, місце проведення реєстрації – вул. Соборна, 36 (ліве крило на другому поверсі). Графік роботи: понеділок – п'ятниця з 9:30 до 17:00, обідня перерва з 13:00 до 14:00.



Переглядів: 1350
Поширень: 0

Останні новини