Вінничан закликають повіряти індивідуальні лічильники гарячої води лише в перевірених уповноважених організаціях

У КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» наголошують вінничанам, що повірку індивідуальних лічильників гарячої води мають право здійснювати виключно наукові метрологічні центри та повірочні лабораторії, які уповноважені на проведення цієї процедури та мають відповідні свідоцтва. Нагадаємо, що підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» відтермінувала процедуру повірки лічильників гарячої води, здійснити її потрібно до 1 серпня.

За результатами цієї процедури споживачеві видається свідоцтво про проходження чергової повірки або довідку про непридатність вузла квартирного обліку для подальшої експлуатації.

Для того, щоб уникнути ситуацій, які можуть бути пов’язані з неправомірними діями сторонніх організацій, що не мають свідоцтва про уповноваження проведення повірки лічильників гарячої води, можна звернутись до фахівців КП «Вінницяміськтеплоенерго», які надають такий вид послуг.

Детальніше про послуги за посиланням.

У департаменті міського господарства закликають вінничан здійснити повірку індивідуальних приладів обліку, інакше плата за послуги буде нараховуватись по загальнобудинкових вузлах обліку.

«Згідно з Постановою Кабміну №440 від 7 квітня 2023 р. в Україні відновлено повірку індивідуальних приладів обліку, тому ми закликаємо громадян здійснити цю процедуру, інакше плата буде нараховуватись по загальнобудинкових вузлах обліку. А де вони відсутні – по нормативах, а не по фактичному споживанню, що може негативно вплинути на розмір нарахувань», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.



Переглядів: 1077
Поширень: 0

Останні новини