До Дня Конституції у Вінниці відбувся квіз «Український калейдоскоп»: подробиці

Вчора, 27 червня, в HUB Місто змістів, відбувся молодіжний квіз під назвою "Український калейдоскоп". Його організував відділ молодіжної політики ВМР.

Понад 40 учасників заходу мали можливість випробувати свої можливості в 7 захопливих раундах. Кожен з яких був особливим й вимагав від учасників прояву своїх розумових здібностей.

У першому раунді під назвою "Абітурієнт", молодь показувала свою ерудицію зі знання навчальних закладів міста, а у раунді на логіку необхідно було проявити винахідливість та аналітичні здібності.

"Правда чи Міф" – раунд, де учасникам потрібно було відрізнити факти від міфів, а "Голодний студент" перевірив їхні знання про українську кухню та культуру.

"Мегамозок" розгорнувся, як справжній інтелектуальний марафон, в якому учасники змагалися в складних завданнях та загадках. "Меломани" випробували свою музичну ерудицію, а раунд "Конституція" був спрямований на визначення знань про основні принципи та права громадян України.

«Кожен раунд викликав непередбачувані емоції та підсилював конкурентний дух серед учасників. Правильні результати принесли радість та гордість команді, а невдала відповідь стимулювала до подальшого самовдосконалення. Ми задоволені результатом заходу, яким мали на меті розвинути знання молоді про нашу історію та Конституцію України. Ми об’єднали навколо себе талановитих та цілеспрямованих учасників, і даний захід виявився незабутньою пригодою, наповненою ентузіазмом та неймовірною напругою командних змагань», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Отож, вітаємо переможців квізу:

"15:15";

"Барвінок";

"Лицеміри incorporation".



Переглядів: 1051
Поширень: 0

Останні новини