Еко-акція “За чисте довкілля” у Стадницькому старостинському окрузі триватиме до п’ятого травня

У межах еко-акції «За чисте довкілля» в Стадницькому старостинському окрузі триває весняне прибирання території населених пунктів. До проведення толоки долучаються працівники закладів освіти та культури, а також старостату та місцеві жителі.

За словами старости Стадницького старостинського округу Юлії Давидюк, акція на території громади розпочалася в кінці березня.

"За цей час нам вдалось прибрати територію Великих та частково Малих Крушлинців, а також Гавришівки та Стадниці. Лише під час толоки 14 квітня, коли ми прибрали придорожню смугу від с. Гавришівки до Немирівського шосе, нам вдалось зібрати 150 мішків сміття", - розповіла Юлія Давидюк.

Староста подякувала усім, хто взяв участь у прибиранні, зокрема, працівникам закладу дошкільної освіти «Калинка», КЗ «Гавришівський ліцей» ВМР, КП «Вінницьке шляхове управління» та старостату та усім небайдужим.

Загалом, за словами старости, щоб вивезти зібране з початку толоки сміття знадобилося три сміттєвози. З покращенням погодних умов, весняну толоку продовжать, орієнтовно вона триватиме до п’ятого травня.


Переглядів: 991
Поширень: 0

Останні новини