Біотуалети, ліжка, матраци, вогнегасники: у Вінницю надійшла гуманітарна допомога від «ACTED»

У середу, 5 квітня, представники міжнародної неурядової організації «ACTED» передали гуманітарну допомогу, завдяки якій підсилять мережу комунальних споруд цивільного захисту Вінницької громади. 

Це уже друга поставка гуманітарної допомоги для укриттів Вінниці від «ACTED». Попередня була наприкінці березня.

Загалом, у рамках двох поставок, до вантажу увійшло: 60 лавок, 3 біотуалети, 2 пластикових баки для води місткістю 1000 літрів, 30 двоярусних ліжок, 30 матраців, 3 модеми Wi-Fi, ковдри, аптечки, вогнегасники, шанцевий інструмент та інший технічний інвентар.

Представники гуманітарної організації «ACTED» розповіли, що допомога надають у рамках імплементації активностей по зниженню ризиків катастроф, за фінансової підтримки Європейського Союзу, у рамках підписаного меморандуму про співпрацю з Вінницькою міською радою.

«Міжнародна гуманітарна організація «ACTED» сьогодні й до цього забезпечувала доукомплектацію захисних споруд. Раніше також було імплементовано багато активностей у цьому напрямку це: і тренінги по психологічній допомозі, і забезпечення ноутбуками для реалізації усіх активностей по зниженню ризиків катастроф департаментами Вінницької міської ради», – сказала керівниця офісу «ACTED» у Вінниці Олена Гончар. 

У департаменті цивільного захисту зазначають, що отримана допомога дозволить підсилити мережу споруд цивільного захисту міста Вінниці.

«Отриманий вантаж допоможе створити комфортні умови для перебування мешканців як під час повітряної тривоги, так і надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території громади», – сказав директор департаменту цивільного захисту Олег Парфілов.

Нагадаємо, що минулого місяця представники ACTED передали Вінниці 7 ноутбуків для потреб цивільного захисту. 



Переглядів: 1032
Поширень: 0

Останні новини