Що трапилося у Вінниці 7 лютого: коротко про надзвичайні новини за сьогодні

Сьогодні, 7 лютого, у Вінниці відбувалися різноманітні події. Коротко про надзвичайні новини у Вінницькій області за цю добу читайте у матеріалі.

Оштрафували чоловіка, який зорав «Білянський ліс»

Майстра лісу, який пошкодив ботанічний заказник «Урочище «Білянський ліс» визнав винуватим Ямпільський районний суд. Встановлено, що працівник лісогосподарського підприємства зорав природно-заповідний фонд у Могилів-Подільському районі, вніс у грунт добрива та посіяв озиму пшеницю. 

На території 13,78 гектарів було знищено червонокнижні рослини. Чоловік визнав свою провину та зобов’язався надати викривальні покази за іншою справою, у числі кримінальних проваджень. Суд оштрафував фігуранта на суму 1000 неоподаткованих мінімумів. Про це інформує Вінницька обласна прокуратура.

Вінницька поліція шукає безвісти зниклу родину

Вінницьке райуправління поліції повідомило про розшук трьох осіб, в тому числі дитини. Родина зникла безвісти 12 квітня 2022 року, після ракетної атаки окупантів у Маріуполі. Зниклі досі не виходять на зв'язок. 

Толстокоров Павло Ігорович 1989 р.н; Толстокорова Ольга Володимирівна 1989 р.н; Толстокорова Анастасія Павлівна 2018р.н.

Всіх вінничан, які можуть володіти будь-якою інфомацією щодо розшукуваних просять повідомляти за номерами: (0432) 59-49-00, 068-862-30-47, 063-287-92-85 або 102.

Затримали державного виконавця, який вимагав хабар

У місті Бар затримали 30-річного посадовця, який за 35 тисяч гривень обіцяв жмеринчанину посприяти йому щодо скасування обмежень державною виконавчою службою. Йдеться про сприяння в скасуванні тимчасових обмежень в праві виїзду за кордон та праві керування транспортними засобами.  

Зловмисника впіймали «на гарячому»  - під час отримання вказаної суми у вигляді хабаря. Наразі він у ізоляторі тимчасового тримання, йому загрожує позбавлення волі терміном до 10 років.

В селі Івча тушили пожежу

Інцидент трапився напередодні, 6 лютого, пізно ввечері. На місці події рятувальники встановили, що вогонь охопив господарчу будівлю площею 70 квадратних метрів. Займання ліквідовували 8 бійців ДСНС. Повідомляють, що ніхто не постраждав.

Збувачку метадону визнали винною у трьох злочинах

У Вінниці суд визнав винною 31-річну жінку, якій інкримінують скоєння трьох злочинів (всі статті пов’язані із поширенням психотропних та інших заборонених речовин). Фігурантку затримали вінницькі правоохоронці у жовтні минулого року. Тоді у неї вилучили «закладки», частину вона вже встигла розкласти на території обласного центру. 

У Вінниці впіймали грабіжника з Донеччини

Грабіжника з «кримінальним минулим» затримали у Вінниці сьогодні, 7 лютого. Зловмисник пограбував потерпілого на вінницькому залізничному вокзалі. Його вдалося розшукати за дві години.   Ним виявився 22-річний мешканець Донецької області, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин. Тепер йому загрожує до 10 років тюрми. 

ФОТО: Нацполіція, ДСНС



Переглядів: 2400
Поширень: 13

Останні новини