У Вінниці відбулось нагородження призерів чемпіонату ВМТГ із футзалу

У Вінниці відбулась церемонія нагородження призерів Відкритого чемпіонату міської територіальної громади з футзалу сезону 2023-2024 рр.

У церемонії нагородження спортсменів взяли участь Вінницький міський голова Сергій Моргунов Почесний консул Латвійської Республіки у м. Вінниця Ігор Скоромний, голова комітету по фізичній культурі та спорту ВМР Сергій Краєвський, голова Вінницької обласної Асоціації футзалу Юрій Максименко, голова Асоціації футзалу Вінницької МТГ Костянтин Мустулюк та багато інших.

 Почесні гості заходу та організатори
 

Відкритий зимовий чемпіонат Вінницької громади з футзалу стартував 4 листопада 2023 року і тривав майже пів року. На церемонії відзначення кращих кравців, тренерів та команд подякували Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабу під керівництвом Володимира Гройсмана, а також Вінницькому міському голові Сергію Моргунову та всьому депутатському корпусу ВМР за сприяння в проведенні змагань.

 Учасники спортивної події

Зі вступним словом до призерів з футзалу звернувся очільник Вінницької громади Сергій Моргунов. Він акцентував на тому, що такі змагання не лише про футбол, вони вчать усіх об'єднуватися та гуртуватися у досягненні єдиної мети. 

 Мер Вінниці Сергій Моргунов, мер Бару Володимир Саволюк та переможець змагань

«Гра ця дуже динамічна, але найголовніше – командна. Вона гуртує навколо себе людей. І це надзвичайно актуально в наші непрості часи, коли важлива згуртованість усієї української нації», – зазначив Сергій Моргунов.

Власне, змагання стали не лише спортивним заходом, а й платформою для об’єднання футбольних ентузіастів та розвитку спортивної культури в нашому регіоні.

 Нагороди чемпіонату

До участі в змаганнях долучилося понад 50 команд із мініфутболу, які зіграли більш як пів тисячі матчів. Для кожної команди, гравця та вболівальника цей чемпіонат став важливою подією і можливістю відчути на собі справжню силу спортивного духу.

Джерело: ВМР



Переглядів: 365
Поширень: 0

Останні новини