Вже 266 підприємств релокувалися в місто Вінниця

Протягом січня у Вінницю переїхали 14 нових суб'єктів господарювання із зони бойових дій. Станом на зараз таких підприємств у Вінниці зареєстровано вже 266.

Заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний зазначив, що 76% новоприбулих вже почали працювати. Він зауважив, що цей процес є надзвичайно важливим, оскільки зараз не найкращі часи для ведення бізнесу. 

"Але люди не зважають на труднощі, і переїжджають до нашої громади, щоб продовжувати працювати та розвивати свій потенціал. Саме завдяки цьому ми маємо вже 1430 новостворених робочих місць і 140 з них з'явилися за перший місяць цього року!”, — сказав Андрій Очеретний.

Він додав, що багато бізнесів, що походять із більш небезпечних регіонів, цікавляться нашим містом. Переселений бізнес знаходиться під супроводом фахівців департаменту економіки і інвестицій ВМР. Зараз продовжується опрацювання заявок на переміщення.

"Як на початку війни, так і зараз ми готові підставити плече та допомогти в пошуках складських чи виробничих приміщень, контактів для співпраці з нашими місцевими підприємствами та, звісно, в оформленні необхідних документів. Тільки разом ми зможемо утримати економіку і після перемоги її розбудовувати”, — наголосив Андрій Очеретний.



Переглядів: 870
Поширень: 0

Останні новини