Що трапилось у Вінниці сьогодні. Коротко про надзвичайні новини міста за 17 січня

Сьогодні, 17 січня, у Вінниці відбувалися різноманітні події. Короткий огляд надзвичайних новин читайте далі.

Вінничанка вдарила знайомого ножем у груди

Чоловіка 33-х років ушпиталили  із колото-різаним ножовим пораненням грудної клітини. Його поранила 36-річна вінничанка під час застілля. Потім зловмисниця втекла з місця події. Жінку розшукала поліція, тепер їй загрожує стаття «замах на вбивство», 15 років позбавлення волі.

Затримали неповнолітнього розповсюджувача марихуани

У Вінниці затримали 17-річного підлітка, який розповсюджував наркотик шляхом встановлення закладок. Його схопили біля одного із парків. Під час обшуку слідчі виявили ще 10 підготовлених на продаж згортків з марихуаною.

Водій — під наркотиками, пасажир — у розшуку 

Патрульна поліція зупинила на вул. Володимира Винниченка автомобіль BMW 535, що рухався з порушенням ПДР. У 42-річного водія в організмі виявили канабіс. Під час перевірки документів патрульні встановили, що 22-річного пасажира розшукують правоохоронці. 

Чоловік повідомив про замінування офісного центру в якому працював

До поліції надійшло повідомлення про замінування одного із офісних центрів у Вінниці. Виявилося, що 23-річний працівник здійснив неправдивий виклик, спланувавши його заздалегідь. Задля власного алібі він скористався іншою сімкартою, а зі свого номера телефона надіслав повідомлення, що чув як хтось мінував офісний центр. Детальніше – тут

Затримали крадіїв-гастролерів, які обікрали три торгові центри

Група крадіїв з Київщини обікрала три торгових центри у Вінницькій області, на суму 50 000 гривень. За попередньою інформацією, затримані причетні до аналогічних злочинів у інших областях.

Виконавцями злочинів виявилися два підлітки, 16 та 17 років. Один із хлопців приходив до торгового центру, вибирав невеликий, дорогий товар та складав до візка, який потім лишав у обумовленому місці. Інший хлопець приходив та забирав сховані речі, та йшов на парковку. Там на підлітка на очікував 41-річний спільник на авто. Вкрадені речі планували продавати.  Крадіїв затримали, їм загрожує до 8 років ув’язнення.

Фото: Національна поліція



Переглядів: 1139
Поширень: 0

Останні новини