У Вінниці поліція затримала крадія «домушника» зі стажем

Жителя Вінницьких Хуторів затримали під час спроби втечі з чергового місця пограбування. Раніше судимого 25-річного зловмисника перевіряють до причетності до інших аналогічних злочинів. Таку інформацію оприлюднили в ГУНП у Вінницькій області. 

Відомо, що до поліції надійшло звернення про крадіжку. Свідки побачили зловмисника, який намагався вдертися в будинок односельчан через вікно й одразу викликали поліцію.

До приїзду правоохоронців зловмисник встиг втекти. Під час задокументування цього інциденту, слідчі отримали ще одне повідомлення про крадіжку із будинку неподалік. Сину господарів вдалося затримати крадія. 

Виявилося, що 25-річний затриманий причетний до обох злочинів. До крадіжок він готувався завчасно, підбираючи будинки без камер відеоспостереження, очікуючи відсутності людей та сусідів поруч.

Питання, щодо повідомлення  про підозру та обрання запобіжного заходу на період досудового розслідування - наразі вирішується.

Поліція розслідує кримінальні провадження розпочаті за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такі злочини караються позбавленням волі терміном до 8 років.

Фото: Національна поліція



Переглядів: 1306
Поширень: 1

Останні новини