Під час державних свят українців закликають не втрачати пильність

Під час святкування Дня Державного прапора і Дня Незалежності українців закликають з особливою увагою поставитися до громадської та власної безпеки.

За шість місяців повноцінної війни ворог продемонстрував свою цинічну політику щодо мирного населення. Майже щодня з боку рф відбуваються запуски ракет, удари по цивільній і житловій інфраструктурі, що спричиняють загибель людей, руйнування та пожежі.

Про це застерігає СБУ.

Від ракетних ударів потерпають міста і села України.

Тож, зважаючи на дії країни-терориста та її тяжіння до символізму, провокацій можна очікувати і в найближчі святкові дні.

Сили безпеки та оборони України роблять все задля безпеки громадян. Але наразі важливі пильність і обачність кожного громадянина.

Відтак, СБУ закликає українців:

дотримуватися комендантської години, встановленої для вашого регіону; не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і перебувати в укриттях; обмежити відвідування масових заходів у публічних і громадських місцях; повідомляти правоохоронні органи про підозрілі предмети та осіб, які перебувають у неналежних місцях.

Нагадуємо, що у Управлінні СБУ у Вінницькій області працює спеціальна гаряча лінія (0432) 531-309, а також відповідна електронна пошта: usbu_vin@ssu.gov.ua



Переглядів: 1179
Поширень: 0

Останні новини