Рейтинг якісних відеореєстраторів для систем спостереження

Пристрої NVR працюють в цифрових системах спостереження, що використовують велику кількість камер і передають відеодані вже в стислому вигляді через мережу Ethernet. Про популярні у користувачів моделі, що використовуються в житлових приміщеннях та на промислових об’єктах, читайте в статті.

Hikvision DS-7608NI-K2/8P

Надійний 8-канальний відеореєстратор з можливістю під’єднання до 8 цифрових пристроїв. Модель працює з відеорядом роздільною здатністю до 4К, із записом відео з роздільною здатністю до 8 Мп (формат стиснення H.265/ H.264/ H.265+/ H.264+/ MPEG4). Синхронний вивід відео на монітори в режимі реального часу з роздільною здатністю до 4К можливий на відстані модуля від камери до 300 м.

Реєстратор підтримує встановлення двох жорстких дисків для зберігання відеоархіву (місткістю до 6 Тб кожен), також передбачені два USB-порти (для мишки та флеш-накопичувачів відповідно). Модель повністю сумісна з камерами своєї торгової марки, а також з обладнанням інших виробників. Інтерфейс RJ45 (LAN) створює зв’язок з IP-камерами через локальну або інтернет-мережу. Спеціальний застосунок, що встановлюється на мобільний пристрій, дає користувачеві можливість дистанційно керувати налаштуванням модуля через комп’ютер, смартфон або інший ґаджет, що працює на базі iOS або Android.

Dahua NVR4232-4KS2

Ідеальне співвідношення ціни та якості. 32-канальний мережевий відеореєстратор з можливістю одночасного під'єднання до 32 відеокамер з роздільною здатністю до 8 Мп. Процесор підтримує стиснення H.265/ H.264+ / H.264, що дає змогу зберігати високу чіткість відеоряду за невеликого розміру відеофайлу.

Як і в попередній моделі, в реєстраторі передбачене встановлення двох жорстких дисків (місткістю до 6 Тб кожен), є два USB-порти та інтерфейс RJ45 (LAN) для зв’язку з цифровими пристроями через локальну та глобальну мережу. Використовуючи хмарний сервіс Easy4ip та спеціальний застосунок, користувач може відстежувати трансляцію з будь-яких мобільних пристроїв в будь-якому місці з під’єднанням до інтернету. Ознайомитися з додатковими характеристиками та придбати обладнання можна в інтернет-магазині Bezpeka-SHOP за покликанням https://www.bezpeka-shop.com/.

ATIS NVR 5109

Бюджетний 9-канальний відеореєстратор для запису й виведення відео з роздільною здатністю 8 Мп. Модель дає змогу одночасно під'єднати до 9 цифрових відеокамер. Запис архіву здійснюється на жорсткий диск місткістю до 8 Тб в стандарті компресії H.265+/ H.265/ H.264 +/ H.264. Під’єднання до інтернету дає користувачеві змогу через монітор комп’ютера, смартфон або планшет керувати налаштуванням відеореєстратора, в режимі онлайн переглядати відео з під’єднаних камер, отримувати доступ до записів, що зберігаються в хмарному архіві.

LS-N3525U

Надійний мережевий 25-канальний відеореєстратор за доступною ціною. Модуль підтримує роботу 25 відеокамер роздільною здатністю до 2 Мп з можливістю відтворення архіву по 4 камери. Для зберігання даних використовується два жорсткі диски по 4 Тб. Стандарт стиснення відео H.264. Як і в інших моделях рейтингу, через інтерфейс RJ45 (LAN) зі смартфонів, iPad та інших мобільних пристроїв з виходом в інтернет користувач може дистанційно налаштовувати реєстратор та отримувати доступ до файлів архіву. З додаткових характеристик: наявність двох USB-портів та двох відеовиходів VGA і HDMI.

Якісний відеореєстратор — один з головних елементів надійної системи спостереження. Вибирайте обладнання перевірених виробників, щоб завжди тримати ситуацію під контролем.


Переглядів: 1663
Поширень: 0

Останні новини