Красиві привітання з Днем працівника кадрової служби та управління персоналом

Сьогодні, 27 квітня, в Україні відзначають День працівника кадрової служби та управління персоналом. Це професійне свято тих, хто забезпечує ефективне управління людськими ресурсами в різних компаніях – від малих підприємств до великих корпорацій. Професійна робота кадровиків дозволяє багатьом працівникам насолоджуватися своєю роботою та користуватися законними перевагами, такими як відпустка та соціальні гарантії.

Привітання з професійним святом у віршах

Сьогодні день кадровика,
З чим вас і вітаємо!
Заслуга ваша велика,
Ми це точно знаємо!

Бажаємо поглядів теплих вам,
Посмішок світлих, ніжних.
Звучать нехай добрі слова
У турботах повсякденних!

***

З Днем працівника всіх кадрів,
Фахівця класного,
Сміху, радості, подарунків,
Дня тобі прекрасного.

Нехай знаходяться тобі
Кадри відповідні,
Оточують нехай всюди
Люди надійні!

Привітання з професійним святом у прозі

Кадровик — це людина, від якої залежить професіоналізм і кваліфікація колективу, згуртованість, організованість і успіх у роботі! Не бійтеся труднощів, будьте здорові, нехай вдома вас чекають дорогі серцю люди. Творчих вам успіхів. З професійним днем!

***

У день кадрового працівника прийміть вітання і теплі побажання міцного здоров’я, життєвих сил, процвітання та успішності. Нехай в житті особистому і на роботі завжди супроводжує удача, добробут, цілеспрямованість. Бажаю поваги колег, любові від близьких людей та розуміння навколишніх.

***

З днем кадрового працівника! Можна сказати, що все в цьому житті вирішуєш ти. Адже говорять, що кадри вирішують все, а саме ти обираєш ці кадри. Нехай у твоєму життєвому штаті завжди присутні здоров’я і щастя, а для своєї половинки будь найціннішим у світі кадром.

***

Вітаю з професійним святом - Днем кадровика! Бажаю вам здоров'я, удачі та успіхів у працевлаштуванні наших громадян. Вашу працю не можна переоцінити, саме завдяки вам в колективі тільки відповідальні і професійні співробітники. Нехай ваша кар'єра нарівні з усіма йде на зліт! Бажаю визнання і поваги з боку колег, благополуччя і великих можливостей. Нехай робота завжди буде в радість!

***

Вітаю з Днем кадровика і бажаю завзятості, сміливості, впевненості, строгості у важливих справах і легкості в кожному дні життя. Нехай по роботі все виходить, нехай щоранку починається з відмінної ідеї, доброї новини, великої удачі. І нехай по наростаючій завжди йде успіх, достаток і щастя!

***

Тільки вам під силу знайти безцінні кадри, тільки вам відомо, яким чином потрібно вирішити справи, що стосуються роботи - під вашим контролем життя всієї команди. Сьогодні привітання присвячені вам, кадровики! Життя нехай йде, як ви плануєте, плани нехай виконуються, а настрій буде відмінним!

Джерело: uaportal.com, Факти, УНІАН.



Переглядів: 1961
Поширень: 0

Останні новини