У Вінницький Терцентр приїздили колеги з Одеси, щоб перейняти досвід роботи

Днями до Вінниці приїхала представники Територіального центру Приморського району Одеси та люди, які користуються їхніми послугами. Вони знайомились з роботою Вінницького територіального центру соціального обслуговування. 

Близько півсотні гостей подивились, як працює Терцентр, цікавились роботою різних гуртків та факультетів, яких  у центрі 14. Одесити запитували про особливості роботи факультету здорового способу життя, як проходять заняття на факультеті комп’ютерної грамотності. Також вони цікавились гуртком рукоділля та творчою майстернею, де відвідувачі малюють пейзажі, портрети та натюрморти. Особливо сподобалась гостям віртуальна гра в лото на англійській мові, яку в Терцентрі проводять на факультеті англійської мови.

«Сподіваюсь, що наш досвід буде корисним колегам. Ми також дізнались багато цікавого про роботу їхнього центру. Взагалі, вважаю, що обмін досвідом корисний як для працівників, так і для людей, які користуються послугами подібних центрів», – каже директор Вінницького Терцентру Галина Бачинська.



Переглядів: 2785
Поширень: 0

Останні новини