Шкіра обличчя влітку потребує захисту і догляду

Краса дівчини багато в чому залежить від стану шкіри обличчя. Але захистити його від всіх негативних впливів зовнішнього середовища неможливо. Що мені робити? Є тільки один вихід-використовувати косметику для шкіри. Він надає не тільки декоративне, але і лікувально-профілактичну дію. Функція косметики складається з трьох областей: очищення, зволоження та живлення. Вони також надають коригуючу дію, якщо шкіра дівчинки з народження не відноситься до безпечного типу. Експерти рекомендують включати використання лікувальної та профілактичної косметики в щоденний набір гігієнічних процедур. Також його використання входить до переліку послуг будь-якого салону краси. Але необхідно ретельно підійти до вибору конкретного інструменту. Для кожного типу шкіри вам потрібна Уходовая косметика з певним ефектом. Розглянемо безліч факторів, що впливають на вибір, який замовте косметику онлайн на торговій платформі Кабінету.

 

Який косметичний засіб мені слід вибрати?

При виборі бренду і марки товару споживач повинен враховувати наступні фактори:

Для вибору конкретної марки до косметики по догляду за обличчям слід підходити з особливою обережністю тим, чия шкіра відноситься до проблемного типу. Рекомендується проконсультуватися з косметологом, щоб отримати професійну консультацію.

Як орієнтуватися в морі косметичних засобів?

при виборі потрібно орієнтуватися на тип шкіри. Також важливо, в якому виді впливу потребує шкіра.

залежно від виду ефекту косметичні засоби по догляду поділяються на:

1. засоби для миття та очищення забруднених ділянок.

2. засіб для зняття декоративної косметики.

3.препарати, які надають тонізуючу дію. Їх формула спрямована на підтримку кислотно-лужного балансу, звуження пор. Такі речовини можуть бути освіжаючими, в'яжучими або тонізуючими. Також їх дія спрямована на відновлення захисту, зниження проникності верхніх шарів шкіри.

4. препарати, які надають живильну дію. Їх склад багатий вітамінами, антиоксидантами, кислотами, екстрактами корисних рослин, поживними речовинами. Дія спрямована на затримку водної фази верхнього шару.

5.препарати, що виконують омолоджуючу функцію. Їх формула включає колагени і антиоксиданти. Вони створюють сприятливі умови для вироблення еластину і оновлення клітин. Зовні це проявляється в зменшенні кількості зморшок і їх глибини, зникнення пігментних плям і підвищенні еластичності шкіри.

Група косметичних засобів по догляду включає препарати для підтримки здоров'я порожнини рота, такі як пасти і засоби для полоскання рота. На шафі є товари для дорослих і малюків, в тому числі для стоматологічна допомога-товари для дітей.

для якої мети обраний інструмент; частота застосування (кожен день, через день, раз на тиждень тип шкіри (нормальна, жирна, суха, комбінована, проблемна, чутлива) наявність негативних впливів навколишнього середовища (в залежності від способу життя і роду занять).

Переглядів: 1663
Поширень: 0

Останні новини