Наплічники з «медитативним» принтом: космічні гриби вінничанки прикрасили ековироби дизайнерки з Миколаєва

Гриби-музиканти, ведучі концертів, лікарі та айтішники: вінничанка «створює» оригінальні малюнки-зентангли. Крапочки, кружечки, ромби та криві лінії перетворює на «модний» принт вінничанка Світлана Арламова-Кирюшина Svetlana Arlamova-Kiriushina.

Так, до основної професії журналіста та ведучої жінка додала ще й хобі: створює оригінальні грибні композиції в стилі зентангл. Інтерес до нього пов’язаний з тим, що це гарний спосіб розслабитися, отримати задоволення, проявити свою творчість, навіть якщо ви абсолютно не вмієте малювати. Він відомий тим, що дозволяє своєму автору «відключити мозок».

«Карантин поставив на паузу мою основну діяльність, і щоб не нудьгувати вдома, я почала малювати. Спочатку спробувала нейрографічні малюнки створювати, а потім випадково побачила в ютубі купу відеоуроків по «зенарту» і «дудлінгу». І зрозуміла, що це моє!», - розповідає Світлана, — Рідні дуже здивувалися, що я почала малювати. Але, звичайно, підтримали моє нове захоплення. Пішли з чоловіком в канцелярський магазин, купили олівці, лінери, маркери, папір різного формату. І я продовжила малювати. Сиділа вечорами й вигадувала якісь образи та сюжети»

Спершу це були космічні гриби-будиночки. Світлана виклала фото творів у мережу й отримала багато схвальних відгуків.

«Друзі почали запитувати: а якими грибами ти б нас зобразила? Так народилася ідея створити «грибну» колекцію. У мене з'явилися гриби-музиканти, ведучі концертів, лікарі, айтішники, бізнеследі за кермом. Одного разу моя робота отримала коментар від пані Марини Гутник з Миколаєва. Вона запропонувала розмістити мій малюнок на клапані її авторського наплічника», - так про своє знайомство з екодизайнеркою розповідає Світлана.

Пані Марина шиє джинсові екосумки та наплічники з цікавими зображеннями на них. Це ексклюзивні речі, які в мешканки Миколаєва замовляють екомодниці з усієї Україні.

«Я дуже зраділа такій пропозиції, а пані Марина створила для мене такий рюкзак. Домовилися, що якщо будуть охочі отримати собі таку ексклюзивну річ із моїм малюнком, вона буде створювати на замовлення. Ось так моє карантинне хобі перетворилося на творчу співпрацю двох малознайомих людей з Вінниці та Миколаєва!».

Космічні грибочки Світлани вже прикрашають чашки колег та стіни офісів вінничан.

«Скажу чесно, ніколи б не подумала, що моє життя може повернути в художню сторону. Бо ж я не художниця, я просто хочу дарувати позитив!», - каже Світлана.

Замовити ж екологічну сумку з «грибами» можна на сторінці Марини Гутник 


Теги: творчість

Переглядів: 5210
Поширень: 0

Останні новини