Патрулюючи вулицю Пирогова, патрульні стали свідками дорожньо-транспортної пригоди: зіткнулись автомобілі Volkswagen Passat та Skoda Fabia. Подія трапилась в ніч з 9 на 10 квітня близько 22-ї години. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень, та, на щастя, ніхто з людей не постраждав.

Водій Volkswagen, побачивши патрульних, сказав, що це не він кермував своєю автівкою, а товариш. Коли перехожі намагались заперечити цей факт, чоловік почав висловлюватись в їх адресу нецензурною лайкою. Погодився він агресивно, а потім навіть намагався залишити місце пригоди. Тому патрульні змушені були його затримати.

На вулиці Пирогова водій напідпитку скоїв ДТП та намагався втекти

До того ж, у 25-річного правопорушника інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водія доставили до медичного закладу та провели там освідування за допомогою алкотестеру «Драгер». Виявилось, що рівень алкоголю в крові водія Volkswagen більше, ніж в 9 разів перевищував допустиму норму – 1,86 проміле.

На вулиці Пирогова водій напідпитку скоїв ДТП та намагався втекти

На керманича патрульні склали 4 адмінматеріали: за вчинення ДТП (ст. 124), за керування транспортним засобом у стані сп’яніння (ст. 130), за те, що не мав при собі жодних документів (ст. 126) та за дрібне хуліганство (ст. 173). Автомобіль нетверезого водія евакуювали на арештмайданчик.

 



Переглядів: 1975
Поширень: 0