9-го квітня, близько 8-ї години вечора патрульні поліцейські отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Київській. Про ситуацію стало відомо з інформації висвітленої на сторінці патрульної поліції Вінниці. Очевидці викликали правоохоронців через те, що водій ремонтного тролейбуса здійснив наїзд на велосипедиста. 

Як виявилося, факту ДТП не було. Зі слів водія тролейбуса, він зупинився через те, що чоловік упав з велосипеда на проїжджу частину. Велосипедист підтвердив ці слова. Все ж, у водія патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Від перевірки на місці чоловік відмовився, тому поліцейські вирушили з горе-керманичем до наркодиспансера. У мед закладі підтвердили, що водій тролейбуса був у нетверезому стані. Результат тесту склав 2,5 проміле, що перевищує норму у 12 з половиною разів. 

Вінницькі правоохоронці затримали нетверезого водія ремонтного тролейбуса

На п’яного водія патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП. Тролейбус передали тверезому працівникові. За допуск до керування транспортним засобом водія у стані сп’яніння інспектори виписали постанову за ст. 129 КУпАП на відповідального за випуск транспортних засобів на дороги міста.



Переглядів: 2448
Поширень: 0