26 лютого, близько 11-ї години патрульні поліцейські отримали виклик про вбивство в одній із квартир на вулиці Якова Шепеля: 32-річний чоловік повідомив, що вбив свою молоду дружину.

Оперативно прибувши на місце події, інспектори зрозуміли, що виклик був хибним, оскільки жінка, яку вони зустріли за вказаною адресою, була здоровою і її життю нічого не загрожувало. Вона пояснила полісменам, що посварилась зі своїм чоловіком, після чого він зібрав речі і вирішив залишити домівку, однак дружина відмовилась його відпускати. Саме через це чоловік подзвонив у поліцію, а сам пішов до приятеля.

Патрульні дійсно знайшли заявника у товариша. Він мав ознаки алкогольного сп’яніння. Охоронці порядку повідомили його про відповідальність за завідомо неправдивий виклик та запросили до відділку для складання відповідних адмінматеріалів, однак чоловік відмовився. Натомість почав нецензурно висловлюватись, ображати поліцейських та чинити злісну непокору.

Вінничанин "пожартував" із поліцейськими, заявивши, що вбив свою дружину

В результаті чоловіка затримали, доставили до відділку поліції та склали на нього 2 протоколи: за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) та за ст. 185 КУпАП (злісна непокора працівникам поліції). 



Переглядів: 2077
Поширень: 0