Нещодавно для боротьби зі стихійним паркуванням на пішохідній зоні по вулиці Козицького встановили спеціальні стовпчики. Вони з’явилися поблизу Вежі на Європейській площі, де раніше недобросовісні водії залишали свої автівки. Тепер, завдяки цим стовпчикам підвищилася і безпека пішоходів.

У Вінниці з початку літа почалися роботи по встановленню спеціальних металевих стовпчиків у тих місцях, де є найбільші проблеми зі стихійним паркуванням на тротуарах. Так, у липні вони з’явилися на перехрестях вулиць Соборної та Інтернаціональної і Соборної та Театральної

А тепер, схожі стовпчики, лише гранітні, ще й неподалік Вежі.

​По Козицького за Вежею встановлено антипаркувальні стовпчики

«Деякі водії, не зважаючи на правила, паркуються на тротуарах та пішохідних зонах, а це не лише створює незручності для пішоходів, а й можливість небезпечних ситуацій. Тому ми продовжуємо встановлювати на найбільш проблемних місцях спеціальні стовпчики, які є бар’єром для автівок», – каже заступник директора департаменту комунального господарства Вінницької міської ради Юрій Павлінчук.

Біля Вежі встановлено 21 стовпчик, вони відрізняються від попереднім своїм виглядом, адже спеціально підібрані для того, щоб гармонійно виглядати в цьому середовищі.



Переглядів: 4122
Поширень: 0