У місті стартував конкурс відеороликів для багатодітних сімей «Це моя родина!». Для участі у ньому багатодітні родини повинні до 20 червня подати до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради анкету та відеоролик. У сюжеті відеоролика-інформація про сім’ю, наприклад, особливості взаємовідносин, цінності та традиції, захоплення тощо.

З нагоди відзначення у 2015 році Дня родини, у Вінниці оголосили конкурс для багатодітних сімей. Основна його мета – розповідь про сімейні цінності, поширення позитивного досвіду відносин у родині. Організатором конкурсу відеороликів «Це моя родина!» є департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

У конкурсі можуть брати участь багатодітні сім’ї, які мешкають у Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці. До 20 червня претенденти подають до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради анкету та відеоролик з сюжетом про свою сім’ю. У ньому може йтися про особливості взаємовідносин, сімейні цінності та традиції, творчість та захоплення членів родини тощо.

Знімати відеоролик можна як на звичайну, так і професійну цифрову відеокамеру в форматі MPEG-2 (розмір кадру 1024х768). Тривалість ролика – до 5 хвилин. На диску потрібно розміщувати лише один матеріал (можна на файловий накопичувач). Сюжет повинен бути художньо оформленим, мати музичний супровід, назву, яка ідентифікуватиме певну сім’ю. На конкурс не приймаються ролики рекламного характеру, а також матеріали, які ображають гідність і почуття інших людей, не відповідають тематиці конкурсу.

Підведення підсумків відбудеться у кінці червня. Учасники конкурсу будуть відзначені подарунками. За згодою авторів, відеоролики будуть розміщені на офіційному сайті Вінницької міської ради.

Адреса організаторів конкурсу: вул. Соборна, 50, каб.306, відділ організаційної роботи департаменту соціальної політики Вінницької міської ради, т. 50-86-89 Марина Субота.



Переглядів: 3072
Поширень: 0