Міністерство оборони України має намір для забезпечення житлом військовослужбовців ЗСУ, в тому числі й учасників АТО та членів їхніх сімей, провести у 2015 році закупівлю квартир на вторинному ринку нерухомості в регіонах України, та на умовах пайової участі.

У Вінниці та Вінницькій обл. планується закупити 40 квартир на вторинному ринку та 90 квартир – на умовах пайової участі.

Закупівля квартир на умовах пайової участі буде здійснюватись в об’єкті будівництва, в якому на початок проведення конкурсу виконано робіт не менше 70% від загальної вартості будівництва.

При закупівлі житла на вторинному ринку, квартири, що пропонуються до придбання, повинні бути повністю оздоблені та готові до заселення. (Під поняттям «вторинний ринок» вбачається новозбудоване житло, власністю якого є компанія-забудовник з отриманою декларацією).

Всі квартири, що пропонуються до закупівлі повинні відповідати вимогам державних будівельних норм України.

З метою проведення моніторингу кількісних та вартісних показників закупівлі квартир, пропонується інформацію щодо наявності кількості квартир, їх технічних характеристик, вартості 1 кв.м. загальної площі житла на інше, надавати на електронну адресу Департаменту капітального будівництва Міністерства оборони України ([email protected]) або поштову адресу: 03049, м.Київ, Повітрофлотський проспект,28а. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (044)226-30-03.



Переглядів: 3199
Поширень: 0