З 24 по 28 грудня у м. Вінниця тривала благодійна акція "День світлих вчинків", організована БФ "Подільська громада" та ГО "Молодь Демократичного Альянсу". В 7 торгових магазинах були оформлені пункти збору продуктів, де кожен небайдужий вінничан мав змогу залишити одному із нашим 15 активістів подарунок багатодітним сім\'ям. Приємно відзначити, що таких людей було чимало і нам вдалося зібрати велику кількість благодійної допомоги у вигляді продуктів харчування (інформація про зібрану продукцію у прикріплено файлі).

Дітки отримали подарунки у Резиденції Діда Мороза завдяки акції "День світлих вчинків"

Крім того, кожна дитина з багатодітної сім\'ї отримала і такий бажаний новорічний подарунок: чи то книгу, чи розвиваючу гру, чи канцелярські приладдя.

Приємно відзначити, що не залишись осторонь благодійної акції і торгові магазини міста і також передали свої подарунки сім\'ям, що їх потребують.

Дітки отримали подарунки у Резиденції Діда Мороза завдяки акції "День світлих вчинків"

29 грудня у Резиденції Діда Мороза БФ "Подільська громада" разом з Дідом Морозом передав подарунки тридцяти багатодітним сім\'ям від вінничан.

Дітки отримали подарунки у Резиденції Діда Мороза завдяки акції "День світлих вчинків"

Абсолютно всі представники сімей з вдячністю прийняли чималі пакунки з солодощами та необіхідними до новорічного столу продуктами, а діти із захопленням роздивлялись приготовані для них подарунки, розповідали новорічні вірші Діду Морозу та загадували найпотаємніші бажання.

Приємно відзначити, що не залишились осторонь благодійної акції і торгові магазини міста і також передали свої подарунки сім\'ям, що їх потребують. Учасниками акції стали магазини торгового комплексу "Гранд", торгової мережі "Варшава", торговельного центру "Вишенька", мережі магазинів "Корона", мережі гіпермаркетів "Грош", торговельного центру "Дастор".

Від щорого сердця хочеться подякувати всіх, хто приєднався до акції та запевнити, ваша небайдужість та допомога повернеться сторицею до вас та ваших родин!



Переглядів: 3561
Поширень: 0