Зцілювати людей Віктор Переславцев почав ще сімнадцять років тому, коли жив у Вінниці.

- Про те, що у мене є дар, дізнався уві сні, - згадує Віктор Переславцев. - Чую, мені хтось каже: "Ти будеш лікувати людей. Голосом, поглядом, на відстані". Я подумав: "Як же так? Адже у мене немає медичної освіти". А коли прокинувся, підніс руки до обличчя і відчув тепло.

Звільнившись у запас із морської авіації, початківець-цілитель почав експериментувати зі своїм даром.

Віктор Переславцев- Прийшов я до головного лікаря Вінницької лікарні, розповів про свій дар, і він мені запропонував стажуватися у докторів різних спеціальностей, - згадує Віктор Переславцев. - Пам\'ятаю, прийде, наприклад до стоматолога пацієнт, я руки підставлю до хворого місця - і біль зникає. І до мене почали приходити люди з проханням про допомогу. Зверталися й лікарі. Я допомагав усім.

Цілительство, на думку самого вінничанина, передалося йому від мами - уродженки Воронезької області Федосії Федорівни, яка замовляннями лікувала односельців. Жінка могла й події пророкувати.

- Після того як дізнався, що можу лікувати людей, мені захотілося вивчити анатомію та фізіологію людини, - говорить Віктор Переславцев. - У Вінниці прийшов до викладачів медичного інституту та попросив книги.

За порадою лікарів вступив в Інститут нетрадиційної медицини ім.Кандиби в Києві. А переїхавши до Воронежа, прийшов у лікарню «Електроніка» до головного лікаря доктору медичних наук, професору Євгена Назаренко. Той запропонував йому попрацювати з пацієнтами.

Зараз у книзі відгуків про лікування у Віктора Переславцева чимало подяк від людей, яким він допоміг впоратися з недугами. Є й диск, де пацієнти розповідають про цілителя та провісника. Так, мешканка Воронежа Галина Лихачова говорить про те, що цілитель допоміг знайти сина, якого вона довго шукала, а він перебував у полоні.



Переглядів: 923
Поширень: 0