Протягом минулого тижня за ініціативи Студентської Ради Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій проведено благодійну акцію «З Україною в серці». Метою акції була допомога особовому складу взводу розвідки батальйону спеціального оперативного призначення військової частини 3008 у придбанні військового спорядження. Батальйон виконував службово-бойові завдання на захист територіальної цілісності України в ході проведення антитерористичної операції в східних регіонах України та в черговий раз готується на виїзд до зони АТО.

Акція проходила напередодні Дня Святого Валентина: протягом тижня в закладі працювала резиденція Святого Валентина, де можна було придбати листівки, виготовлені студентами, та залишити їх у поштовій скриньці для обраного адресата; лунали музичні вітання для друзів, коханих, одногрупників та викладачів замовлені на радіо коледжу.

У Вінницькому коледжі НУХТ пройшла доброчинна акція «З Україною в серці»

Також працювала виставка-продаж різноманітних сортів мила у вигляді квітів та сердечок, виготовлених студентами наукового об’єднання «Академія миловаріння». Користувалося популярністю печиво у вигляді серця, оздоблене айсингом, також виготовлене студентами під час майстер-класу.

У Вінницькому коледжі НУХТ пройшла доброчинна акція «З Україною в серці»

Протягом акції в коледжі студенти демонстрували свої таланти пісенного мистецтва у народній грі «Караоке у фойє», організували гру в студентському гуртожитку для закоханих пар «На крилах любові» та зустрілися з військовими: старшим сержантом Михайлом Семененком та прапорщиком Дмитром Равко.

У Вінницькому коледжі НУХТ пройшла доброчинна акція «З Україною в серці»

З пошти Святого Валентина солдати отримали не тільки кошти на потреби, а й адресовані їм та бійцям їхнього батальйону символічні сердечка з побажаннями чистого, світлого кохання та миру на землі.



Переглядів: 3620
Поширень: 0