20 лютого о 18 год. в двадцяти містах по всій Україні відбудеться благодійний вечір, на якому молодь збереться щоб пограти в настільну рольову гру “Криївка”. Для того щоб взяти участь в такій події потрібно буде принести з собою на зустріч благодійну пожертву на підтримку військових, які захищають нас на сході України від російських загарбників. Таку ідею і ініціативи по містах організували пластуни.

Гра “Криївка” є альтернативою всесвітньо відомої гри “Мафія”. Ідея гри побудована на вичислені серед жителів Криївки зрадників через розмову, психологічні маніпуляції, зміну поведінки та неправдиві показання. Це вже четвертий рік поспіль пластуни організовують такі локальні зустрічі в один і той самий день і в зазначений час. Гра була адаптована під українського гравця з введенням тематики дякуючи ініціативі друзів-студенів 5 років тому. Сьогодні в Криївку грають тисячі студентів та представників молоді по всій Україні.

"В такий не простий для нашої країни час ми повинні докласти максимум зусиль для того, щоб підтримати наших хлопців, які захищають нас від окупанта. Чим більше буде різних ініціатив, тим більше зможемо їм допомогти. А як ще, як не через гру в добре й погане, брехню й правду, дізнаються діти про те, що відбувається зараз в інформаційному просторі" - розповів координатор всеукраїнської акції Роман Задорожний.

У Вінниці благодійний збір проходитиме у Кафе - клубі "Форум" за адресою вул. Свердлова, 172.

Цього року акція відбудеться в Києві, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Ужгороді, Чернівцях, Дрогобичі, Кам\'янці-Подільському, Самборі, Зборові, Сокалі, Буську, Острозі, Кременчуці, Козові, Зарваниці, Єрках та навіть у Слов\'янську.



Переглядів: 867
Поширень: 0