В жовтні 2017 року працівниками Вінницярибоохорони в ході проведення рибоохоронних заходів на ринках та водоймах області викрито 23 порушення. З яких: 10 грубих порушень, пов’язані з використанням заборонених знарядь лову, 9 порушень любительського лову, 2 порушення , пов’язані з незаконним збутом риби на ринках, 1 порушення, пов’язане із зайняттям господарською діяльністю без дозвільних документів.

Протягом місяця працівниками затримано 5 порушників природоохоронного законодавства, які нанесли збитки рибному господарству на суму 27 342 грн.

Складено 1 безгосподарський акт щодо виявлення 12 безгосподарських сіток. 13 справ були направлені в районні суди для притягнення порушників до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства.

В даний період працівниками Вінницярибоохорони активно проводиться масово-роз’яснювальна робота серед населення, спрямована на запобігання порушень правил рибальства.

Вінницярибоохорона закликає громадян дотримуватись встановлених правил рибальства. У разі виявлення фактів порушень, прохання телефонувати на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.



Переглядів: 2397
Поширень: 0