Сотні людей прийшли сьогодні до приміщення обласної філармонії «Плеяда», аби віддати останню шану правоохоронцю, який трагічно загинув під обстрілами бойовиків у Краматорську.

На мітингу-реквіємі начальник обласного управління міліції Ігор Моренець сказав, що Денис Жембровський був одним з кращих працівників міліції, фахівцем своєї справи, його поважали колеги, з нього брали приклад. Він в числі перших добровольців ще на початку травня вирушив в зону бойових дій, достойно виконав свій службовий обов’язок. Це була його друга поїздка на буремний Схід. Керівник міліції висловив щирі співчуття рідним загиблого:
- Знайте, що ім’я вашого Дениса назавжди залишиться в нашій пам’яті, вінничан, як ім’я героя, який захищав Україну.

У Вінниці попрощалися з майором міліції Денисом Жембровським, який загинув під час обстрілу Краматорська

Губернатор Вінниччини Анатолій Олійник зазначив, що сьогодні Вінниччина прощається з 68-м героєм, який віддав своє життя, відстоюючи мир, свободу і незалежність нашої Батьківщини.

Працівники міліції та звичайні вінничани не стримували сліз, проводжаючи в останню дорогу Дениса Жембровського. Офіцера, який віддав своє життя заради України, несли на руках його колеги до місця поховання на Алеї Слави центрального міського кладовища.

У Вінниці попрощалися з майором міліції Денисом Жембровським, який загинув під час обстрілу Краматорська

Він жив з любов’ю в серці до власної країни і віддав, захищаючи її незалежність, найцінніше – своє молоде життя.

Денис Жембровський присвятив службі в міліції 17 років, починав рядовим дільничним, очолював міліцію громадської безпеки Тиврівського райвідділу міліції.

У Вінниці попрощалися з майором міліції Денисом Жембровським, який загинув під час обстрілу Краматорська

Згодом молодому перспективному офіцеру доручили відповідальну ділянку роботи в Управлінні громадської безпеки, він працював старшим інспектором з особливих доручень відділу дільничних інспекторів.

Він був достойним сином України і своїх батьків, люблячим чоловіком і турботливим братом. Денису Жембровському було всього 33 роки.

Низько схиляємо голови перед офіцером, який загинув за волю, незалежність і свободу нашої Батьківщини. В нашій пам’яті він залишиться доброю, світлою, чесною, порядною людиною. Вічна пам\'ять тобі, Денисе.

Міліціонери Вінниччини висловлюють щирі співчуття рідним загиблого героя.



Переглядів: 6550
Поширень: 0