Вчора у Вінниці відбувся вечір пам’яті Андрія Кузьменка, відомого мільйонам шанувальників як Кузьма Скрябін. Близько двох сотень вінничан зібралися о 19 годині біля вінницької вежі. Вони ставили до портрета співака лампадки, свічки та квіти. А також заспівали під гітару пісні «Спи собі сама» та «Старі фотографії».

2 лютого пішов з життя талановитий співак, телеведучий, продюсер та актор Андрій Кузьменко. Він загинув внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася у Криворіжському районі Дніпропетровської області. У багатьох містах України люди виходили на площі, щоб згадати Кузьму і вшанувати його пам\'ять.

У Вінниці шанувальники таланту Андрія Кузьменка зібрались ввечері на Європейській площі.

Вінничани вшанували пам\'ять Кузьми Скрябіна

«Ідея організувати вечір пам’яті виникла у мене та мого товариша, – каже вінничанин Артем Терез. – Ми займаємося пабліком «Це Вінниця, друже». Це було спонтанне рішення. Протягом двох годин ми поширили інформацію у соціальних мережах. І бачимо, що багато людей відгукнулись. Приєднувалися й ті, хто проходив повз. Скрябін пропагував український дух, культуру, мову, патріотизм. Він був дуже доброю, ввічливою, відкритою та позитивною людиною. Таких як він дуже мало, тому нам дуже не вистачатиме Кузьми».

«Кузьма був надзвичайно душевною та талановитою людиною. Дуже шкода, що такі добрі люди йдуть з життя дуже рано. Світла пам\'ять Андрію Кузьменку, він дуже любив Україну та робив для неї дуже багато», – сказала дівчина Світлана, поклавши лампадку до портрета співака.

«Я був на концерті Скрябіна. Там панувала надзвичайна дружелюбна атмосфера, а коли він співав пісню про маму у багатьох на очах виступали сльози. Кузьма був дуже сонячним, харизматичним та позитивним», – згадує студент Олексій.



Переглядів: 6757
Поширень: 0