Цьогоріч розпочалося будівництво твердопаливної котельні на альтернативному паливі, яка постачатиме тепло в мікрорайони Київська-Зулінського. Її теплова потужність становитиме 3,3 МВт. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Продовжуємо модернізацію системи теплопостачання мікрорайону Київська-Зулінського за підтримки Швейцарії.

У 2016 році у цьому районі уже замінили 9 км тепломереж та встановили 68 індивідуальних теплових пунктів в житлових будинках.

У Вінниці будують ще одну твердопаливну котельню

А цьогоріч розпочалося будівництво твердопаливної котельні, для якої можна буде використовувати альтернативне паливо – деревну тріску. Її теплова потужність становитиме 3,3 МВт.

Земляні роботи на об'єкті практично завершені. Майже наполовину виконали влаштування фундаменту, завершують виготовлення металоконструкцій для каркасу твердопаливної котельні.

У Вінниці будують ще одну твердопаливну котельню

Паралельно приступили до реконструкції газової котельні. Саме до її мереж буде підключено нову твердопаливну котельню.

Після завершення проекту вже у новому опалювальному сезоні мешканці отримають якісніші послуги з теплопостачання – а це понад 150 багатоповерхівок. Окрім того, новий комплекс обігріватиме 9 освітніх та 3 медичні заклади.

У Вінниці будують ще одну твердопаливну котельню

Загалом комплекс зможе виробляти до 17 МВт теплової енергії. Твердопаливна котельня буде основною, а газова працюватиме лише у пікові навантаження.

За рахунок альтернативного палива тепловики зможуть економити близько 3,4 млн. м3 газу на рік", - написав Сергій Моргунов.



Переглядів: 2501
Поширень: 0