Минулого року у приватному секторі збудовано 8,5 кілометрів мереж водовідведення та водопостачання


У 2017 році на ділянках 14 вулиць та провулків приватного сектору збудовано мережу каналізування. Вона з’явилась по вулицях Л.Українки, Святошинській, Садовій, Вінниченко, Свидницького, Д. Нечая та інших. Також в минулому році зроблено й мережу водопостачання на ділянках ряду вулиць, серед яких – Іванова, Сосюри, Садова, Вінниченко, Рябчинської.

Десять років тому стартував масштабний проект з будівництва мереж каналізування та централізованого водопостачання приватного сектору Вінниці. Він реалізується через програму співфінансування – за бюджетні кошти та за кошти жителів приватної забудови. За цей час мережу каналізування прокладено на більш ніж ста ділянках вулиць та провулків та охоплено 4233 будинки. Мережу водопостачання за цей час побудовано на 17 вулицях (533 будинки).

Роботи по каналізуванню проведено по вулицях Л.Українки та по провулку грохольського, що на території комітету мікрорайону «Корея», вулиці Святошинській та вулиці Зоряна (комітет мікрорайону «Пирогово»). Прокладено й 80 метрів мережі каналізації у квартальному комітеті «Соняшник». А також, по вулицях Садовій («Тяжилів»), Вінниченко («Вінниченко»), провулку Герцена («П’ятничани»).

А у квартальному комітеті «Поділля» прокладено мережу каналізування на ділянках вулиць Свидницького, Сича (частина), Тракторна, Д. Нечая.

Щодо водопостачання, то в 2017 році у квартальному комітеті «Соняшник» до мережі приєднано вулиці Сосюри та Курія (вулиця Іванова). Також – вулицю Садову (комітет «Тяжилів»), вулицю Вінниченко (комітеті «Вінниченко»), вулицю Рябчинської (комітет «П’ятничани»). На території комітету «Поділля» мережу водопостачання проклали на ділянках вулиць Я. Шепеля, Скоропадського, Грушева, Нахімова.



Переглядів: 2223
Поширень: 0