Поліцейські Вінниці провели зустрілись з учнями транспортного коледжу з метою ознайомити молодь із роллю поліції у сучасному суспільстві. В ході зустрічі було обговорено створення громадського формування на базі коледжу, яке сприятиме поліції в підтриманні правопорядку.

Захід відбувся за підтримки дирекції навчального закладу та громадської організації «За нове життя» з метою ознайомлення молоді із важливою роллю поліції у забезпеченні правопорядку у державі, захисті громадян, попередження та профілактиці правопорушень.

Поліцейські налагоджують роботу з молоддю для підтримання правоподядку

Про особливості роботи працівників ювенальної превенції розповів учням керівник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП у Вінницькій області Ігор Пороховий. Серед головних завдань поліцейських він назвав попередження як адміністративних, так і кримінальних правопорушень серед неповнолітніх. Поліцейські займаються також організацією профілактичних заходів, які виховують у молоді повагу до закону.

Поліцейські налагоджують роботу з молоддю для підтримання правоподядку

Заступник начальника відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Віталій Шведа розповів про зміни в роботі дільничних офіцерів поліції та актуальні питання співпраці дільничних офіцерів поліції з населенням та громадськими формуваннями.

- На сьогоднішній день органи поліції без підтримки своїх громадян, молоді не можуть здійснювати діяльність в повній мірі. Молоді люди, які роблять зауваження за дрібні правопорушення одноліткам - це вагомий вплив на поведінку підростаючого покоління, тож ми будемо раді, якщо молодь створюватиме громадські формування, які долучаться до спільних патрулювань з поліцією по охороні публічної безпеки.

Присутнім розповіли також про умови вступу до вищих навчальних закладів системи МВС.



Переглядів: 2053
Поширень: 0