У 2016 році нові паркувальні майданчики з’явились поблизу зон відпочинку, лікувальних та навчальних закладів. Півсотні місць облаштовано по Хмельницькому шосе біля в’їзду до онкологічного диспансеру. Також місця для тимчасових стоянок приватного транспорту зроблено поблизу музею-садиби Пирогова, біля територіального відділення Прозорого офісу «Старе місто».

У місті щороку створюються нові паркувальні зони, де автовласники можуть тимчасово залишати свої машини. Так, влітку минулого року додаткові місця для тимчасової стоянки автотранспорту з’явились біля територіального відділення Прозорого офісу «Старе місто» (Брацлавська, 85), коли тут готували приміщення для розташування Вінницького міського сервісного центру з питань реєстрації легкових транспортних засобів та видачі посвідчень водія. Запрацював центр у жовтні минулого року.

Парковка біля відділення Прозорого офісу "Старе місто"

У 2016 році облаштовували парковки й біля лікувальних закладів. Півсотні місць для авто з’явились по вулиці Хмельницьке шосе,88 біля в’їзду до онкологічного диспансеру. Раніше приватні автівки, які тут зупинялися, інколи виїжджали на зелені зони, руйнуючи бордюри.

Парковка біля в’їзду до онкологічного диспансеру

Парковка на 15 місць також була облаштована біля Центру матері і дитини з боку 1-го провулку Українського. Тут її зробили на численні прохання мешканців, які з цієї сторони медзакладу під’їжджають на прийом до лікарів.

Парковка біля Центру матері і дитини з боку 1-го провулку Українського

Біля школи №26 облаштовано паркувальний майданчик, де, в тому числі, можуть залишати свої автомобілі батьки, які привезли до навчального закладу дітей.

З’явилась парковка біля Палацу дітей та юнацтва по Хмельницькому шосе на 8 місць. А також – біля дитячого садочка по пров.Литовському на 7 місць. Двадцять паркомісць облаштовано по вулиці Пирогова,4 біля новозбудованого магазину квітів. Облаштувано паркувальні місця по вулиці Порика (від перехрестя з просп. Юності до 600-річчя), в рамках реконструкції цієї вулиці.

біля дитячого садочка по пров.Литовському

У рамках капітального ремонту перехрестя проспекту Юності та вулиці Пирогова, нова парковка з’явилась біля музею-садиби М. Пирогова. Також – по вулиці Київській в районі вулиці Грибоєдова.

Спільно з інвесторами було облаштовано три паркувальні майданчики:

  • біля лікарні №2 по Магістратській (колишня Першотравнева),
  • поштового відділення по Соборній
  • та біля шкіл №33 та №35.

Також в минулому році у Вінниці тривали роботи по створенню паркувальних майданчиків у дворах багатоповерхівок. Стоянки для автомобілів зробили на прибудинкових територіях по вулицях Академіка Янгеля, Литвиненко-Вольгемут, Стельмаха, Князів Коріатовичів (вулиця Свердлова) та інших.



Переглядів: 3129
Поширень: 0