26 травня у Вінниці відкрили пам’ятну дошку нацгвардійцю Сергію Павлюку, який загинув в ДТП повертаючись з АТО. Меморіал встановили на рідній, 19-тій школі захисника.

В урочистому відкритті взяли участь родина та близькі героя, бойові побратими, друзі, учні і вчителі школи. Право відкрити меморіальну дошку було надано учням. В тиші та крізь сльози відбулося покладання квітів.

29-річний Сергій Павлюк, позивний «Полтіна», ніс службу у військовій частині 3008 Національної гвардії. Був поранений, але після реабілітації знову повернувся на схід. Загинув вінничанин, в ДТП на Полтавщині під час чергового повернення додому.

В 19-й школі вчора відкрили меморіальну дошку нацгвардійцю, який загинув в ДТП по дорозі із зони АТО

«Сергій це реальний приклад справжньої людини. Якщо б у нього було декілька життів, він би половину одного залишив рідними, і потім знову, і знову б робив те, що він робив. Він будь яку життєву ситуацію сприймав з посмішкою і я впевнений, що він і вмер з посмішкою. В бойовому колективі він завжди врівноважував ситуацію, тому що приходилося приймати рішення тут і зараз... Дякую жінці і батькам» - говорить нацгвардієць Вадим Лісніченко, який їхав в одному автобусі з Сергієм.

Нагадаємо, 15 липня 2015 року вінничани провели в останній путь бійця Національної гвардії Сергія Павлюка, який дорогою додому загинув у ДТП на Полтавщині.

Фото з сайту Винница.info



Переглядів: 3556
Поширень: 0