У Вінниці тривають роботи з облаштування паркувальних майданчиків у дворах висоток. Наразі місця стоянки для автомобілів вже зроблено на п’яти об’єктах по таких вулицях, як Академіка Янгеля (колишня Фрунзе), Литвиненко-Вольгемут, Стельмаха та Князів Коріатовичів (вулиця Свердлова). Тривають роботи по капремонту двору будинку по вул.Станіславського,11. Найближчим часом роботи розпочнуться за адресами: Князів Коріатовичів, 186-192 та Юності, 5.

Кілька років тому мешканці, окрім дахів, стиків, інженерних мереж, та інших елементів будинку, почали зосереджувати свою увагу на зонуванні прибудинкових територій та впорядкуванні за рахунок співфінансування місць для паркування автомобілів. Таким чином сусідам вдається вирішити конфліктне питання стихійних стоянок автівок на зелених зонах та зробити свій двір більш охайним, безпечним і функціональним.

Капітальний ремонт прибудинкових територій у Вінниці розпочалися ще на початку весни. Цього року вже постелено 1200 м2 нового асфальту за адресою вулиця Академіка Янгеля (колишня Фрунзе) 73. Тут облаштовано 40 паркомісць. Також по вулиці Академіка Янгеля (колишня Фрунзе) зроблено ремонт біля будинку №75. Тут оновлено 700 м2 асфальту та облаштовано 14 паркомісць.

Також вже виконано капремонт міжквартального проїзду за адресою М. Литвенеко-Вольгемут, 27 – 54 (постелено 1838 м2 асфальту), де облаштовано 9 паркомісць.

Крім того, в цьому році облаштована парковка у двірі за адресою Стельмаха,49, тут з’явилося 15 паркомісць. Також по вулиці Стельмаха зроблено капремонт двору біля будинку №9, де відремонтовано 522 м2 асфальту. А за адресою вулиця Князів Коріатовичів (колишня Свердлова),174 облаштовано 20 паркомісць.

Наразі тривають роботи по капітальному ремонті за адресою Станіславського,11. А найближчим часом заплановано капремонт двору по вул. К. Коріатовичів (колишня Свердлова),186-192 та Юності,5.



Переглядів: 2606
Поширень: 0