5 грудня до дня Збройних сил України у галереї «ІнтерШик» відбувся соціально-благодійний проект «Україна понад усе».

Розуміючи, що наша країна переживає складний, драматичний етап в своїй історії, святкувати цей день традиційно весело не можна. Тому 5 грудня ми запросили Вінничан та зібрались в першу чергу у галереї для того щоб висловити свою повагу, гордість, вдячність, турботу, яку всі ми відчуваємо до наших героїчних воїнів-захисників . Адже український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. – зазначила голова ГО «Розвиток.Розвиток» Ірина Борзова.

На благодійному вечері "Україна понад усе" вінничани зібрали 55 тис грн для АТО

Завдяки Вінничанам під час благодійного вечора "Україна понад усе" зібрано 55851 грн, які відразу роздали військовим та волонтерам на потреби АТО.

Всі гроші зібрані в рамках благодійного вечора "Україна понад усе" були передані особисто , Роману Ковальському ( 5000грн) – для купівлі генератора TG 3700 для медиків танкової бригади tiger 3 кіловати, захиснику України, герою Андрію Док ( 8851грн) на лікування та подальшої реабілітації, Юрію Білієнко ( 3000грн) на інструменти для оперативного втручання, Олені Верлан (20000грн) на лікування та подальшої реабілітації хлопцям з вінницького військового шпиталю, Ларисі Полулях «Бойові бджоли» - для закупівлі необхідних речей військовим.

На благодійному вечері "Україна понад усе" вінничани зібрали 55 тис грн для АТО

Серед запрошених були присутні захисники України - учасники бойових дій на Сході України та лікарі, які працювали у зоні АТО. А також люди, які постійно займаються волонтерською та благодійною діяльністю - Голова ГО «Гармонія» Раєчка Панасюк, Ганна Вальчук - Вінницька кулінарна сотня, Олена Павлова- голова БМФ «Без кордонів», Олена Верлан - головний волонтер військового шпиталю, Лариса Полулях – «Бойові бджілки», Олена Шестопалова – голова волонтерів військового шпиталю, дружина Романа Ковальського – Олена Ковальська.

Вечір відбувався в українському стилі. Звучала чарівна фольклорна народна музика. Бандура, баян, фортепіано, українська пісня зігрівали та створювали душевну атмосферу благодійного вечора. Дитячий показ мод в українських костюмах, українські танці та вірші презентували нашу щиру українську душу.

На благодійному вечері "Україна понад усе" вінничани зібрали 55 тис грн для АТО

Працювала благодійна крамничка, де гості вечора придбали вироби ручної роботи, солодкі подаруночки від ТМ "Україночка", вироби ручної роботи від організаторів акції "Придбай картину - підтримай армію", сухі борщі від Вінницької кулінарної сотні, сувеніри та вироби від ГО "Гармонія", сувеніри від художньої студії «Акварель», вироби ручної роботи від Карини Марченко.

На благодійному аукціоні в підтримку наших надійних захисників були виставленні лоти від Віктора Бронюка, Людмили Бушинської, боксерські рукавички з підписом чемпіона світу з боксу Віталія Кличко від Романа Ковальського, розкішний "кошик українського щастя" від ТМ "Україночка", мисливські трофеї від голови ГО "Гармонія" Раєчки Панасюк, картини від художників-членів національної спілки України, Желінскайте Христини, Ірини Кравченко, Гринюк Леонтія Лазаровича, Васкевича Анатолія , а також від Ткачук Маргарити., картини від Володимира Козюка, подушечка від художньої студії Акварель,

На благодійному вечері "Україна понад усе" вінничани зібрали 55 тис грн для АТО

Ведучий благодійного вечора Костянтин Станіславський.

Вечір пройшов завдяки зусиллям: Костянтина Станіславського, Людмили Станіславенко, Ірини Борзової, Людмили Бушинської.



Переглядів: 5444
Поширень: 0